Nar ni kommer succe, kommer mig langsam att skala mej…
Nar ni kommer succe, kommer mig langsam att skala mej...

”men det kommer forekomma en foreskrift som du tvungen komma: ni tillats inte rora mig forran sjalv ger dej tillstand.”

Mi befinner si osviklig kungen att du hittills haft tjej het guams nagra smutsiga fantasier, sam nu befinner sig det domstol tid att avskilja dom med honom. Ehuru n ick har haft dom, odla kan n fejka det.

Ni kan antrada samtalet med nagot som: ”Jag hade saken da smutsigaste drommen igar afton... Du varje darborta tillsammans ja sam vi var...”

Nar n antagligen borjat pladdra om det, kommer han att se pa de sasom om ni vore ett gudinna. Killar alskar smutsiga historier och speciellt om de inneha huvudrollen inom saken dar. Ju fler detaljer ni skanker honom, desto battre blir det.

Kom ihag att sade dom heta kladerna du hade pa dig i din drom, darfor att karla befinner si visuella varelser. Nar han tillat ett livful bild utav din utopi, kommer han att existera mer an exaltera slut underben saso kommer drabba harnast, fangad ino verkligheten saken da har gangen.

Skilja dina hemliga fantasier tillsammans honom

Massa ganger inneha personer komplicerat for att separera sina dromma tillsammans andra, alldenstund de befinner si undsatta for att bliv domda for dem. Andock anta jag, det finns noll n skall skammas for, oavsett hurda galna ni anse att dina drommar ar.

Bege sig ut uta din komfortzon sam bege sig loss tillsammans din kille (muntligt) igenom att skilja allihopa dina hemliga fantasier tillsamman honom. Acceptera, ni behover icke dividera dem all, kanske endast din gunstlin.

Att separera dina drommar tillsammans honom befinner sig en fullstandig takti darfor att foreta mer ino sovrummet sam ino forhallandet. Darfor det inte befinner sig nagot sasom enkel delas med andra, har det makten att rusta ditt tilli.

Sang honom veta att ni vill aga besiktning

Ifall du fragar en pojke dar omoder, odla kommer han att anfora att det ick finns nagot hetare an ett bona saso har kontroll. Darfor at besta overlagsen plikt du existera sjalvsaker och kunn va du astadkomme.

Om du later honom vara medveten om att ni befinner si kunnig mo alltsammans det ha, kommer han att flanera loss. Alltsammans ni behover producera ar att skapa stadgar, sa att han vet baksida av underben han far och icke tillat producera mot dej.

N kan knysta nagot som: ”Ikvall befinner si mig ansvarig. Ifall du forsoker bega nagot sasom ni icke bor, sa maste mig napsa dig.”

Kom ihag att njuta!

Istallet darfor at betrycka dig slut hurdan du ska tilltala ett kis saso ni gillar, befinner sig det sluta ni behover koncentrer villi inom det ha ogonblick, att njuta. Slappna enbart av sam vart de solo, anta ja, allt kommer ga bra.

Nar det innefatta smutsiga dialog odl behover du icke tvinga dig kungen saker, forsavit du icke kanner dej beredd sta det. Du kan initiera med nagra, sang oss anfora, lattare sentense, darfor att sedan byta det mot dom varre sakerna.

Det saso befinner si viktigt befinner sig att d bada trivs sammanlagt och allt annat kommer kapitulera villi omrade! Valgang mot samt ga loss tjejen!

Det ha kommer att ateruppliva hans instinkt att freda dej. Forsavitt det finns nago kis du ar huga utav, be honom att gardera eller freda de fran en fara. Det finns odl otaliga fason som ni kan bedj om hans handrackning villi samt han kommer mer an villig att foreta det til dej.

Varenda trevlig samt kars

Du kan ocksa valja att producera det genom meddelanden. Forsavit du undrar hurdan n ska bega det igenom telefon, odla skanke vi markli prov darfor att bidra dej borja:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *